728x90 AdSpace

 • Latest News

  PROFIL  Persatuan Kebajikan Pelajar Islam Sarawak (PERKEPIS) adalah badan induk pelajar dan mahasiswa Islam Sarawak di peringkat Negeri Sarawak yang berdaftar secara rasmi dengan Pendaftar Pertubuhan di bawah Akta Pertubuhan 1966 pada tahun 2005 dengan no pendaftaran 1016-05-15. PERKEPIS yang ditubuhkan pada tahun 1997 merupakan Ahli Badan Gabungan Negeri Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia (PKPIM). Sepanjang 14 tahun penubuhannya, PERKEPIS komited dan konsisten sebagai gerakan pelajar Islam dinamik yang telah dan akan terus melahirkan generasi muda yang berkualiti sebagai kesinambungan ketamadunan bangsa, negara dan agama.

  INFAQ

  PERKEPIS mengalu-alukan sebarang sumbangan dan tajaan untuk menampung kos gerak kerja PERKEPIS untuk menghak-upayakan generasi muda Islam di Sarawak. Sebarang sumbangan kewangan boleh disalurkan atas nama;

  Persatuan Kebajikan Pelajar Islam Sarawak (PERKEPIS)
  Akaun Bank Islam : 11013020282996

  PERKEPIS dahulukan dengan ucapan terima kasih di atas sumbangan yang diberikan. Semoga sumbangan yang diberikan akan dikira sebagai amal jariah di sisi Allah s.w.t. yang pahalanya kekal dihitung sehingga akhir masa.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Item Reviewed: PROFIL Rating: 5 Reviewed By: Ummu Fateh
  Scroll to Top